Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Tuz-Yağ-Asit-Isı-Iyi Yemek Pişirmenin Incelikleri Samin Nosrat

    Yazar: Samin Nosrat Yayınevi: The Kitap

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması






    İYİ YEMEK PİŞİRMENİN İNCELİKLERİ
     “TUZ, YAĞ, ASİT, ISI” KİTABI 6. BASKIYA GİRİYOR


     


    The New York Times Çok Satan Kitaplar listesinde yer alan, Amazon Yemek kategorisi birincisi ve Netflix’te belgeseli yayınlanan “Tuz, Yağ, Asit, Isı” kitabı okurlarıyla buluşmak için 6. baskıya giriyor.


     


    Herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda lezzetli yemek pişirmeyi öğrenmek “Tuz, Yağ, Asit, Isı” kitabı sayesinde mümkün hale geliyor. Tarife ihtiyaç duymadan yemek pişirmenin inceliklerini öğreneceksiniz.


     


    “Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı: ‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.” - Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times çok satan kitabının yazarı


     




    Özellikler

    Barkod 9786057950062

    Katkıda Bulunanlar

    Yazar Samin Nosrat