Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
İçindekiler:
Bölüm 1 Nüfus ve Tarım İlişkisi
Bölüm 2 Tarımsal Üretim Alanları ve Toprak Varlığı
Bölüm 3 Türkiye’nin Su Kaynakları Varlığı
Bölüm 4 Türkiye’nin Bitkisel Üretim Durumu
Bölüm 5 Türkiye Orman Varlığı ve Orman Alanlarının Gıda Güvencesindeki Yeri
Bölüm 6 Türkiye Tarım Teknolojileri Varlığı
Bölüm 7 Tarımsal İlaç ve Gübre Kullanımı
Bölüm 8 Türkiye Hayvan Varlığı
Bölüm 9 Dünya Gıda Üretimi ve İnsanlığın İhtiyacının Karşılanması Durumu
Bölüm 10 Kişi Başına Günlük Kilokalori ve Protein Sağlama Durumu
Bölüm 11 Gıda Güvencesi
Bölüm 12 Gıda Güvencesi ve Güvencesizliği
Bölüm 13 Gıda Güvencesi Ekseninde Tarımın Geleceği Nasıl Olacak? Zorunluluğu ve Önemi Azalmayan Tarım
Bölüm 14 Gıda Güvencesini Tehdit Eden Temel Faktörler
Bölüm 15 Sonuç ve Öneriler
Özellikler |
|
Barkod | 9786256965997 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.