Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik Ve Pratik Yaklaşımlar 1 Alper Kurnaz,Adem Arman

    Yazar: Yayınevi: Paradigma Akademi Yayınları

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması

    Türkiye’de Hem Günlük Hayatın Hem De Turizm Sektörünün Önemli Bileşenlerinden Birisi Olan Gastronomi Alanı İle İlgili Eğitimlerin Ortaöğretim, Yükseköğretim Ve Bunların Yanında Çeşitli Kurum Ve Kuruluşların Düzenlediği Kısa Süreli Kurslar Yoluyla Da Gerçekleştirildiği Bilinmektedir. Son Yıllarda Hem Eğitim Alanı Hem Hizmet Alanı Olarak Gastronomi, Bireyler Arasında Popüler Bir Konu Haline Gelmiş Ve Altyapı Ve Eğitim Giderleri Nedeniyle Kurumların Üzerindeki Yükü Arttırmıştır. Mengen Ulusal Aşçılık Kampı Tam Bu Noktada Görev Üstlenmektedir. Türkiye’de Gastronomi Eğitimi Konusunda Ulusal Anlamda Sosyal Sorumluluk Projesi Olarak Gerçekleştirilmektedir. Bu Kitap Mengen Ulusal Aşçılık Kampı’nın Yürütücülüğünü Yapan Gönüllü Akademisyenler Tarafından Kaleme Alınmıştır. Kitapta Profesyonel Mutfaklarda Yoğun Olarak Kullanılan Seçilmiş Hammaddelerin Gıda İşleme Sürecindeki Yerine Dikkat Çekilmektedir. Kitapta Hem Bilimsel Bilgiler Hem De Pratik Bilgiler Bir Arada Sunulmuştur.

    Özellikler

    Barkod 9786257431323

    Katkıda Bulunanlar