Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Bu kitapta “Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği” ve “Biyosistem Mühendisliği” alanlarını kapsayan 17 bölüm bulunmaktadır. Konular “Tarımda Bilişim Teknolojileri”, “Biyokütle Enerjisi”, “Tarım Makinelerinde İşletmecilik”, “Hayvancılık İşletmelerinde Enerji Gereksinimi”, “Yabancı Otlarla Mücadele”, “Biyohidrojen Üretimi”, “Biyogaz Üretimi”, “Meyve Bahçelerinde Don Riski”, “Ekim Makineleri”, “Güneş Simülatörü”, “Tarımsal Artıkların Kullanımı”, “Toprak İşleme Sistemleri”, “Süt Sağım Teknolojileri”, “Toprak İşlemede CO2 Emisyonu”, “Trüf Mantarı”, “Biyolojik Malzeme” ve “Hasat Makineleri” olarak sıralanmıştır.
Bölüm 1 Artırılmış Gerçeklik Teknolojisinin Tarım Makineleri Alanı Ders Kitabı Entegrasyonu Uygulama Örneği
Bölüm 2 Bilecik İlinde Tarımsal Artıklardan Kaynaklı Biyokütle Enerjisi Potansiyeli
Bölüm 3 Farklı Çay Hasat Yöntemlerinin Hasat Giderlerinin Belirlenmesi ve Masraf Analizi Üzerine Bir Araştırma
Bölüm 4 Bir Süt Çiftliği İçin Şebekeye Bağlı Çatı Tipi Fotovoltaik Sistemin Teknik ve Ekonomik Analizi
Bölüm 5 Koruyucu Toprak İşleme Kapsamında Yalova Yöresi Elma Bahçelerinde Sıra Üzeri Yabancı Ot Mücadele Yöntemlerinin Karşılaştırılmasının Mekanizasyon Maliyetleri Açısından İncelenmesi
Bölüm 6 Bitkisel ve Hayvansal Atıklardan Biyohidrojen Üretimi
Bölüm 7 Bilecik İlinde Hayvan Gübresinden Biyogaz Üretim Potansiyeli ve Sera Gazı Azaltımı Etkisi
Bölüm 8 Meyve Bahçelerinin Don Riskine ve Koruyucu Makinalara Ait Bazı Parametrelerinin Belirlenmesi
Bölüm 9 Bir Mekanik Ekici Düzenin Ekim Kalitesinin Edem İle Simülasyonu
Bölüm 10 Deneysel Kullanım İçin Otomasyon Kontrollü Güneş Simülatörünün Tasarımı ve İmalatı
Bölüm 11 Tarımsal Artıklar Kullanılarak Hazırlanan Karışım Peletlerinin Fiziksel Özellikleri
Bölüm 12 Türkiye’de Şeritvari Toprak İşleme ve Ekim
Uygulamalarının Durumu
Bölüm 13 Süt Sığırcılığı İşletmesinde Sağım Teknikleri ve Enerji Kullanımı: Antalya İli Elmalı İlçesi Örneği
Bölüm 14 Toprak İşlemenin Karbondioksit Emisyonu Üzerine Etkileri.
Bölüm 15 Trüf Mantarı (Tuber Sp.) ve Yetiştiriciliğine Genel Bir Bakış
Bölüm 16 Beyaz ve Kırmızı Turp Çeşitlerinin Bazı Fiziko-Mekanik Özelliklerinin Belirlenmesi
Bölüm 17 Bıçak Tipi ve Kesme Açısının Bazı Yeşil Yapraklı Sebzelerin Kuvvet ve Enerji Gereksinimine Etkisi
Özellikler |
|
Barkod | 9786258125009 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.