Ürün Açıklaması
Bu Kitapta Yer Alan Konular Aşağıdaki Şekildedir;• Masere Sarımsak (Allium Sativum Limne) Ve Tunceli Sarımsağı (Allium Tuncelianum Kollman) Yağlarının Yoğun Stoklanmış Sazan Balıklarının (Cyprinus Carpio) Bazı Kan Ve Antioksidan Parametrelerine Etkileri Anıl Polat, Önder Aksu, Başar Altınterim• Askıdaki Katı Maddeler İle Bulanıklığın Sucul Canlılar Üzerine Etkileri Ataman Altuğ Atıcı• Su Kalitesi İzlemesinde Biyoindikatör Olarak Kullanılan Türler Ve Makroomurgasızlar Adem Yavuz Sönmez, Yiğit Taştan• Balık Yetiştiriciliğinde Enfeksiyonlara Karşı Kullanılan Aşılar Ünal İspir, Serpil Mişe Yonar• Turna Balığı (Esox Lucius L., 1758)’Nda Morfometrik Karakterler İle Balık Boyu Arasındaki İlişkiler Okan Yazıcıoğlu, Ramazan Yazıcı, Mahmut Yılmaz• Balık Mukusu: Biyolojik Ve Ekolojik Bağlamda Bir Değerlendirme Sera Övgü Kabadayı Yıldırım• Muğla İli İçsu Ve Denizel Su Ürünleri Yetiştiriciliği İşletmelerinin Yapısal, Yetiştiricilik Parametreleri Ve İstihdam Analizi Önder Yıldırım, Özgür Yeşilkaya• Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Su Kalitesine Etkileri Adem Yavuz Sönmez, Yiğit Taştan• Keban Baraj Gölü Pertek Avlak Sahasında Bulunan Midye Populasyonlarının Ekolojik Özelliklerinin Su Altı Dalış Tekniği İle Belirlenmesi Zühal Taş, Volkan Kızak, Önder Aksu• Likopen Ve Balıklarda Kullanımı Muhammet Enis Yonar, Serpil Mişe Yonar• Alabalık Yetiştiriciliğinde Kullanılan Yemlerin Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Cemal Polat, Korcan Denizhan• Su Ürünlerinde Kullanılan Antibiyotikler Ve Etki Mekanizması Sibel Doğan, Sibel Köprücü• Sucul Biyoistila Ufuk Gürkan Yıldırım