Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Kitap iki bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde öncelikle kültürün şekillenmesinde önemli olan Menteşe’nin tarihi ve coğrafi özellikleri; daha sonra geleneksel Menteşe evleri ve mutfak kültürü hakkında bilgi verilmiştir. Mutfak kültürü ile ilgili bilgiler; sofra kültürü ve günlük öğünler, kullanılan pişirme yöntemleri, kışlık hazırlıklar şeklinde aktarılmış ve Menteşe’ye özgü bazı tarifler verilerek zenginleştirilmiştir. İkinci bölümde ise Muğla ili Menteşe mutfak kültürüne ilişkin mutfak sözlüğü hazırlanmıştır.
Özellikler |
|
Barkod | 9786253999445 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.