Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Toplam 22 bölümden oluşan bu kitapta, seracılığın iklim değişimine ve sürdürülebilir gıda güvenliğine katkısı, sera tasarımı, seralarda fotosentez için etkin ışınım, sera ısıtma ve soğutma gereksinimlerinin belirlenmesi, seralarda ısıtma ve soğutma uygulamaları, seralarda ısıl modelleme ve simülasyon, seralarda iklim kontrolü ve optimizasyonu, otomatik kontrol için algılama ve izleme sistemleri, seralarda enerji yönetimi, sera işletmelerinde enerji verimliliğini artırmak için alınması gereken önlemler, güneş enerjisiyle sera ısıtma projesi, seralarda yenilenebilir enerji kullanarak organik Rankin çevrimi ile iklimlendirme, toprak kaynaklı ısı pompası ile iklimlendirme, fotovoltaik (PV) sistem destekli ısı pompası ile iklimlendirme, Türkiye’de illerin iklim özelliklerinin ve yenilenebilir enerji potansiyellerinin seracılık için uygunlukları ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Özellikler |
|
Barkod | 9786253995690 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.