Yazar: Sahrap Soysal Yayınevi: Doğan Kitap
Anadolu mutfağı… Paha biçilmez kültürel mirasımız. Şüphesiz sahip çıkmak gerek. Benim yemekçilik misyonumun çıkış noktası da bu işte. Bu kitabımda kadim mutfağımızı güncellemek, hafifletmek ve dünyadaki yeme-içme alışkanlıklarına adapte etmek istedim. Ve İnovatİf bir dokunuşla sürdürülebİlİr tarifler hazırlamayı amaçladım. Çünkü 2000’li yıllardan itibaren popülaritesi artan kalp-damar dostu, bağırsak arkadaşı, mideye faydalı, karaciğere destek süper yiyecekler; vegan, vejetaryen, ketojenik, glütensiz gibi onlarca beslenme trendi neredeyse bir yaşam biçimine dönüştü. Her şey daha uzun, sağlıklı yaşamak, daha genç kalmak ve güzel olmak için. Bu kitapta tariflerini bulacağınız yerelmalı tarhana çorbası, karalahana pestolu makarna, kırmızı pancarlı buğday cacığı, ıspanaklı balkabağı çorbası, kimçi, chialı puding, kinoalı mercimek köftesi, muzlu avokadolu kek, kivi soslu marul salatası gibi “sıradışı” tarifler sizi şaşırtabilir ama deneyince eminim çok çok seveceksiniz. Yaptığınız ve yediğiniz her yemeğin damağınızda bıraktığı lezzetin, sizi mutlu etmesini dilerim.
Özellikler |
|
Barkod | 9786050966428 |
Katkıda Bulunanlar |
|
Yazar | Sahrap Soysal |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.