Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Pişirme Yöntemleri Nevzat Eraslan

    Yazar: Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması

    Aşçılık, pek çok mesleği içerisinde barındıran bir meslektir. Aşçı; yemeğine özel lezzetini verirken aynı zamanda bir ressam kadar iyi tabak süsleyebilmeli, bir doktor kadar hijyenik olmalıdır.
    Günümüzün en önemli konularından biri olan beslenme; büyümek, gelişmek; sağlıklı, verimli uzun bir hayat için gerekli olan enerji ve besin ögelerinin her birini yeterli miktarda sağlayacak olan besinleri, besin değerini yitirmeden, sağlığa zarar verecek hâle getirmeden en ekonomik şekilde almaktır. Sağlıklı beslenme, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Yemeklerimizi ağır yağlarda pişirip, kızartmaktansa daha farklı yöntemler deneyerek hem damak zevkimizi geliştirip hem de daha sağlıklı beslenebiliriz.
    Pişirme Yöntemleri kitabı sizlere alışılmışın dışında, besinlerin satın alınmasını, saklanmasını, temizlenip ayıklanmasını, marine edilmesini ve pişirme yöntemlerini anlaşılır bir şekilde örneklerle anlatan, alanında yeni ve kapsamlı bir kaynaktır.

    “Mutfak ve yemek kültürü sonsuz bir olaydır. Araştırıp öğrenmenin sonu yoktur.”


    Özellikler

    Barkod 9786051336947

    Katkıda Bulunanlar