Yazar: Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları
Sofra ve mutfak kültürünün en renkli tanıkları menüler... 19. yüzyıl sonlarından 20. yüzyıl başlarına dek Osmanlı ve Avrupa saraylarında verilmiş ziyafetlerin yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden kişilerin düzenlediği davetlerin menüleri bu kitapta buluştu. Osmanlı dünyasından altmışa yakın, Avrupa ve Mısır’dan otuz beş menü, o dönemin damak zevki kadar estetik zevkini de yansıtıyor. Davet sahiplerinin öyküleri ve ikram edilenlere dair bilgilerle beraber...
Özellikler |
|
Barkod | 9786053326137 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.