Yazar: Yayınevi: Atlas Akademi
Et insan beslenmesinde müstesna bir yere sahiptir. Ancak et, uygun şartlar altında üretilmediği takdirde, insan sağlığını tehdit eden bir besin maddesi olma özelliğini de taşımaktadır. Tüketici sağlığının korunması, etin dayanıklılığının arttırılması ve uzun süre muhafaza edilmesinin sağlanması, ancak kontrollü ve hijyenik şartlar altında et üretiminin gerçekleştirilmesine bağlıdır.
Bu eser, kasaplık hayvanların naklinden, et üretimi gerçekleştirilinceye kadar, mezbahalarda ve et entegre tesislerindeki iş akışı dikkate alınarak bir sistematik dahilinde hazırlanmıştır. Ayrıca mezbaha ile ilgili temel bilgiler de kısa ve öz olarak verilmeye çalışılmıştır.
.......
Özellikler |
|
Barkod | 9786258101614 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.