Ürün Açıklaması
Osman Halit Şeneldir İçin Yemek; Ekonomi, Felsefe, Sanat,Tarih, Siyaset, Kültür, Sosyoloji, Kimya, Biyoloji, Jeoloji Veçok Daha Fazlası. Tarihte İnsanların Ne Yediklerini Bilmenintoplumları Ve Dönemleri Anlamada Önemli Olduğunu Düşünenyazar, İtalya’nın En Lezzetli Yemeklerinin Peşine Düşüyor. Kimizaman Napoli’de Bir Pizzacıda, Roma’da Bir Makarnacıda,Sicilya’da Küçük Bir Lokantada Kimi Zaman Da Lombardiya’daüç Michelin Yıldızlı Bir Restoranda, Puglia’da Bir Konaktabuluyor Aradığını. Bazen De Yemeğe Ara Verip İtalya’nın Tarihiyerlerinde, Sanata Doymuş Sokaklarında Gezdiriyor Okuru.italya’nın Tarihini, Sanatını, Kültürünü, En Çok Da Restoranlarınıve Yemeklerini Öğrenmek İçin Eşsiz Bir Rehber Sunuyor Okura.ister İtalya Seyahatinizde Rehber Olarak Kullanın, İsterkoltuğunuzdan Kalkmadan İtalya’da Biraz Dolaşmak İsteyin;Baskın Tatları, Doğal Malzemeleri Ve Şaşırtıcı Çeşitliliğiyleünlü İtalyan Yemekleriyle Dolu Bu Kitap İştahınızı Kabartacak.