Yazar: Yayınevi: Detay Yayıncılık
Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Aşçılık, Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümlerinde eğitim alan önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerin ileri mutfak becerilerini geliştirebilmesi amacıyla hazırlanan bu kitapta; Çorbalar, Pilavlar, Makarnalar, Garnitür ve Soslar, Baharatlar, Et, Süt, Yumurta Türleri, Baklagil ve Tahıllar gibi konular hakkında ileri düzeyde bilgiler yer almaktadır. Kitabın hazırlanmasında alanında uzman akademisyen ve eğitimcilerle çalışılmıştır. Kitabın sahip olduğu nitelikler düşünüldüğünde sadece öğrencilere değil akademisyenlere ve alan yazına da katkı sağlayacağı öngörülmektedir.
Özellikler |
|
Barkod | 9786052544716 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.