Ürün Açıklaması
"Özellikle Otları Haşlayıp, Üstüne Zeytinyağı Ve Limon Koydunuz Mu, Çoğu Zaman Başka Yemeğe İhtiyaç Duymayanlar Vardır. Benim Gibi... Doğanın Büyük Nimeti Otları Lezzetlendirmek, Katı Yağın Onların Lezzetlerini Değiştirmesine Müsaade Etmemek Zeytinyağı Sayesinde Gerçekleşiyor. Okurlar, Umarım Bu Yemekleri Yapacaklar, Lezzetlerini Tadacaklar. Lezzetten Fedakârlık Etmeden, Sağlıklı Yaşamanın Mümkün Olduğunu Bu Kitaptaki Yemekleri Okuduktan Sonra Fark Edeceksiniz. Afiyet Olsun." Doğan Hızlan"Girit Mutfağını Diğer Anadolu Mutfaklarından Farklı Kılan En Temel Özellik, Yabani Otlarla Zeytinyağı Kullanılarak Yapılan Yemekler Ve Salatalardır. Birçok İnsanın Faydasını Bilmeği İçin Dönüp Bile Bakmadığı Yabani Otlar Girit Sofrasının Baş Tacıdır. Zeytinyağı İse Girit Yemeklerinin Ve Salatalarının Olmazsa Olmazıdır.