Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
1. Bölüm: Gıda ve Renk Kavramı
2. Bölüm: Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri
3. Bölüm: Gıdalarda Renk Analizleri
4. Bölüm: Et ve Et Ürünlerinde Renk
5. Bölüm: Süt ve Süt Ürünlerinde Renk
6. Bölüm: Meyve, Sebze ve Ürünlerinde Renk
7. Bölüm: Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Renk
8. Bölüm: Bitkisel Yağlarda Renk
9. Bölüm: Özel Gıdalarda Renk
Özellikler |
|
Barkod | 9786257401036 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.