Yazar: Yayınevi: Çağlayan Kitabevi
Gıda Kimyası ve Analizleri I kitabı alandaki güncel bilgileri kolay anlaşılır bir şekilde okuyuculara
aktarmak amacı ile hazırlanmış. Konuların ele alınışında bilimsel çalışmalarda da faydalanılabilecek
bir yol izlenmiş.
Kitabın amacı gıda kimyası ile ilgili bilgileri genel çerçevesi ile vermek, üreticilere ve tüketicilere
önemli bazı bilgileri hatırlatmak, bazı konularda gerekli ikazları yapmak ve öğrenciler ve araştırıcılar
için gıda laboratuvarlarında kullanılacak yöntemlerden örnekler vermektir.
(Önsözden)
Konu Başlıkları
Laboratuvarlar
Işık Yardımıyla Analiz
Maddesel Birliktelik
Kimyasal Denklemler
Ölçüm Sonuçlarının Kabulü ve Kesinliği
Laboratuvarda Emniyet
Gıda Laboratuvarlarındaki Analizlerden Örnekler
Özellikler |
|
Barkod | 9789754361735 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.