Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Gıda Işleme Ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler Cem Baltacıoğlu

    Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması

     * BÖLÜM 1 OHMİK Isıtma Tekniğinin Gıda Teknolojisi İçerisindeki Yeri ve Geleceği
    / Ebru AYDIN, Erkan KARACABEY, Erdoğan KÜÇÜKÖNER, Gülcan ÖZKAN
    * BÖLÜM 2 Gıda Sanayinde Vurgulu Elektrik Alan Uygulamaları
    / Sencer BUZRUL
    * BÖLÜM 3 Gıda Analizinde FTIR Spektroskopisinin Kullanımı
    / Hande BALTACIOĞLU, Katibe Sinem CORUK, Gözde DOĞANAY
    * BÖLÜM 4 Gıda Kalite Belirlemede Elektronik Burunlar ve Makine Öğrenmesi
    / Mehmet YETİŞEN, Emre YAVUZER, Hasan USLU
    * BÖLÜM 5 Balığın Tazelik Kalite Özelliklerini Değerlendirmede Bazı Yeni Teknikler
    / Büşra Nur GÜNDOĞAN, Eda ALAGÖZ, Cemalettin SARIÇOBAN
    * BÖLÜM 6 Deniz Ürünleri İşleme Teknolojisinde Yenilikçi Eğilimler
    / Eda ALAGÖZ, Büşra Nur GÜNDOĞAN, Cemalettin SARIÇOBAN
    * BÖLÜM 7 Et ve Et Ürünlerinde Ultrases Teknolojisi
    / Ganime Beyzanur VAR, Cem Okan ÖZER
    * BÖLÜM 8 Gıda Tasarımında Üç Boyutlu (3D) Baskı Uygulamaları
    / Ezgi DEMİR ÖZER
    * BÖLÜM 9 Et Endüstrisine Güncel Alternatifler: Et Analogları ve Yapay Et
    / Ali Samet BABAOĞLU, Kübra ÜNAL
    * BÖLÜM 10 Modifiye Bitkisel Protein İzolatlarının Üretimi
    / Hümeyra ÇETİN BABAOĞLU
    * BÖLÜM 11 Yeni Nesil Probiyotiklerin Üretim ve Uygulamalarında Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yolları
    / Talha DEMİRCİ
    * BÖLÜM 12 Bazı Geleneksel Türk Fermente Ürünleri ve Yenilikçi Yaklaşımlar
    / Mehmet YETİŞEN, Hasan TANGÜLER
    * BÖLÜM 13 Nanoteknolojinin Gıda Ürünleri Üzerindeki Katkısı
    / Mehmet YETİŞEN, Cem BALTACIOĞLU, Hasan USLU


     


     


    Özellikler

    Barkod 9786253994990

    Katkıda Bulunanlar