Yazar: Yayınevi: Papatya Yayıncılık
Bu kitap, gerek şehirde gerekse de kırsalda yaşayan ve gıda alanında eğitim almamış, ancak sağlıklı beslenmek isteyen bilinçli tüketiciyi gıda ile ilgili temel bilimsel konularda aydınlatmak ve herkesi kendi mutfağının gıda mühendisi yapmak için yazılmıştır. Her ne kadar fabrikada gıdaların işlenmesi gıda mühendislerinin alanı ise de, evinde yemek yapan her birey küçük ölçekte bir gıda mühendisidir.
Çünkü yemek yapmak da bir tür gıda işleme sanatıdır. Kitapta ayrıca gıda ve diğer organik atıklardan çöp yaratmadan veya olabildiğince azaltarak en verimli şekilde nasıl yararlanabileceğimiz konusunda fikirler de verilmiştir.
Her ne kadar bazı tarifler verilmiş olsa da bu kitap bir tarif kitabı olarak değil bir bilimsel altyapı ve fikir verme kitabı olarak yazılmıştır.
Özellikler |
|
Barkod | 9786059594462 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.