Yazar: Yayınevi: Nobel Akademik Yayıncılık
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim hâlinde olan kişilerce de değerli bir kitap olarak kabul edilmiştir.
Gıda Analizi ve Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı, bu alandaki öğrenci ve uzmanları gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri üzerine kullanılacak tekniklere dair bilgilendirici niteliktedir. Kitaplar, gıda analizinin temelleri, gıdaların kompozisyon analizleri ile karakteristik ve kimyasal özellikleri, spektroskopi, kromatografi hakkındaki içerikleri yanında, bu konulara yönelik uygulamaları içermektedir.
Özellikler |
|
Barkod | 9786057928535 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.