Yazar: Yayınevi: Ekin Yayınevi
TURİZM DÜNYASINDA YENİ KAVRAMLAR
TURİZM ÜRÜNÜ OLARAK GASTRONOMİ
GASTRONOMİK TURİZMİ ANLAMAK
GASTRONOMİK KÜLTÜR
GASTRONOMİK TURİZM VE MODERN
GASTRONOMİ
GASTRONOMİK TURİZM: Kırsal Bölgeler ve
Gıda Üretiminin Önemi
GASTRONOMİ TURİSTİNİN MOTİVASYONU
GASTRONOMİK SEYAHAT DENEYİMİ
GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMASINI
ANLAMAK
GASTRONOMİK TURİZMİN
HİZMET BOYUTU
GASTRONOMİK TURİZM PAZARLAMA
KARMASININ OLUŞTURULMASI
GASTRONOMİK TURİZMİN ÜRÜN BOYUTU
GASTRONOMİK TURİZMİN YER BOYUTU:
Destinasyon ve Pazarlaması
GASTRONOMİK TURİZMİN TUTUNDURMA
BOYUTU
GASTRONOMİK TURİZMİN
KATILIMCILAR BOYUTU
GASTRONOMİK TURİZMDE REKABET
GÜCÜ OLUŞTURMAK
Özellikler |
|
Barkod | 9786257210362 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.