Yazar: Yayınevi: Detay Yayıncılık
Yaklaşık 1800’lü yıllarla kullanılmaya başlanan “gastronomi” kavramının 2000’li yıllarda gastronomi turizmine devşirmesi ve ülkelerin bu yöndeki çalışmalarına gelecekte de devam edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Önceleri kale, deniz, ibadethane ve diğer çekicilikler önünde yapılan paylaşımların yemekler ve içeceklerle verilen pozlara dönüşümü bu durumu kanıtlar niteliktedir. Bu eserle gastronominin yeme içme noktasından turizme uzanan yol haritası okuyucularıyla paylaşılmaya çalışılmıştır.
----------------
Özellikler |
|
Barkod | 9786052549186 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.