Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Gastronomide Üretim Ve Tüketim Boyutları Fatih Türkmen

    Yazar: Yayınevi: C1Cell Yayınları

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması

    Yemek bilimi veya yemek sanatı olarak da adlandırılan gastronomi kavramı; kendine özgü kuralları çerçevesinde insanların temelde beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelik bütüncül ve çok disiplinli bilimsel faaliyetleri içermektedir.
    Gastronomi konusunda yapılan tüm çalışmalar şüphesiz gastronomi biliminin bilinmeyen taraflarının keşfedilmesine ve okuyucuların konu hakkında yeni bilgi sahibi olmasına önemli faydalar sağlamaktadır. Bu bakış açısından hareketle geliştirilen bu eserde de gastronomi hakkında birçok akademik bilginin bir araya getirilmesi noktasında, alanında uzman akademisyenlerin desteğinden faydalanılmış ve on sekiz bölüm dâhilinde gastronomi biliminin temel üretim ve tüketim boyutları açısından ihtiyaç duyulabilecek hususlar detaylarıyla incelenmiştir.
    Eserde, gastronominin tarihi ile gelişim süreçlerinden başlayan ve en son pazarlanmasına kadar olan tüm üretim ve tüketim süreçleri bilimsel etik kurallar dâhilinde değerlendirilerek okuyucuların beğenisine sunulmuştur. Alana ve bilime katkı sağlaması dileğiyle…


    Özellikler

    Barkod 9786253930844

    Katkıda Bulunanlar