Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Gastronomi Turizmi Deneyimsel Perspektiften Inceleme Davut Kodaş,Reşat Arıca

    Yazar: Yayınevi: Paradigma Akademi Yayınları

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması






    Deneyim ekonomisinin baskın olduğu günümüzde destinasyon yöneticileri ve uygulayıcıları turistlere sunmuş oldukları turizm deneyimini zenginleştirmek ve deneyimin kalitesini arttırmak için turizmin farklı türleri ile ilgilenmeye başlamışlardır. Farklı turizm deneyimlerine odaklanan turizm destinasyonları sahip oldukları turistik çekim unsurlarına yoğunlaşarak ziyaretçi sayısını arttırmak ve rekabet gücü sağlama çabası içerisine girmiştir. Modern turistlerin beklentileri ve farklılaşan talepleri destinasyonların sahip oldukları yerel turistik kaynakları pazarlama ve tanıtım araçlarında kullanmasını zorunlu kılmıştır. Bu yerel kaynaklar arasında değerli bir konumda olan yerel gastronomik ürünler turistler tarafından destinasyon ziyaretinde yoğun bir şekilde deneyimlenmek istenmektedir. Destinasyona ait kültürel izler ve değerler taşımasından dolayı önemli bir destinasyon pazarlama aracı olarak kabul edilen yerel mutfak kültürleri turistlerin destinasyon tercihlerinde önemli bir faktör olarak görülmektedir. Aynı zamanda destinasyon kimliği ve imajı ile yakından ilişkili olan yerel mutfaklar, turistler için bazen ana seyahat nedeni olarak görülebilmektedir. Dolayısıyla gastronomi deneyimlerinin yapısını keşfetmek ve bileşenleri ortaya koymak destinasyonlara pazarlama stratejileri geliştirebilmeleri açısından önemli fırsatlar sunmaktadır.




    Özellikler

    Barkod 9786256905283

    Katkıda Bulunanlar