Yazar: Yıldırım Çelebi Yayınevi: Minel Yayınları
Bu araştırma, ülkemizde nedense yok sayılan kazcılık ve
kazlar üzerine yapılmıştır. Dünyada ve Türkiye’de kazlar ve kazcılık
ilginç ve çok geniş bir araştırma alanını oluşturmaktadır. Dünyanın
neredeyse bütün ülkelerinde kazcılık yapılmaktadır. Kaz; tüyleri,
ciğeri ve eti için yetiştirilen bir kanatlıdır. Kaz eti kırmızı, bir et olup
kolesterol oranı neredeyse sıfır olan, protein değeri ise çok yüksek
olan bir üründür. Dünyada kırmızı et sorununun çözümünde kazlar
büyük bir alternatif sınıfı oluşturmaktadır. Çok hızlı büyümeleri ve
koyun gibi merada otluyor olmaları, kazları alternatifleri içinde bir
numara yapmaktadır.
YILDIRIM ÇELEBİ
Özellikler |
|
Barkod | 9786050660326 |
Katkıda Bulunanlar |
|
Yazar | Yıldırım Çelebi |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.