Yazar: Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Toplam 13 bölümden oluşan bu kitapta, ilk bölümlerde biyoyakıtlar ve biyoenerji konuları incelenmiştir. Kitabın diğer bölümlerinde ise, biyogaz üretimi ve kullanımı, biyogaz üretim süreci ve bu süreçte etkili etmenler, biyogaz üretiminde kullanılan materyaller, anaerobik fermentasyon teknolojisi, fermentasyon sistemleri, birlikte fermentasyon, fermentör tasarımı ve çeşitleri, tarımsal atıklar ve gıda atıklarından biyogaz üretimi, biyogaz üretimini artırma yöntemleri ve biogaz/biyometan politikaları ile biyogaz üretim sürecinin yönetimi ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.
---------------
Özellikler |
|
Barkod | 9786253996154 |
Katkıda Bulunanlar |
Saat 12:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoda.
İletişim bölümümüzden bizlere herzaman yazabilirsiniz.
Kart bilgileriniz saklanmadan güvenli şekilde bankaya gönderilmektedir.
En iyi fiyatı sizlere en hızlı kargo ile sunuyoruz.