Ürün Açıklaması
Şimdiye Kadar Biri Ulusal (2011, Ankara) Diğeri Uluslararası (2013, Konya) Olmak Üzere 2 Kongre İle İstanbul, Konya, Aydın Ve Isparta Gibi Çeşitli İllerde 9 Çalıştay Ve Çok Sayıda Panel Ve Konferans Düzenlenmiştir. Uluslararası 2. Helal Ve Sağlıklı Gıda Kongresi İçin Ana Temayı "Helal Ve Sağlıklı Beslenmede Farkındalık Ve Sürdürülebilirlik" Olarak Belirlenmiştir. Bu Kitapta Üretici, Tüketici, Diyetisyen, Gıda Mühendisi, Aile Hekimi Ve Psikiyatristler Kadar Eğitimciler, Psikologlar Nlp Uzmanları İle Fıkıh, Hadis Ve Tasavvuf Alanları Başta Olmak Üzere İlahiyatçıların Söyleyeceği Önemli Şeyler Olacağını, Helal Gıda Sektöründeki Uzmanların Sürdürülebilir Helal Gıda Teminindeki Güncel Sorunları Mali Ve Siyasi Boyutlarıyla Tartışarak Çözüm Önerileri Sunulan Kongre Bildilerini Bulabilirsiniz.