Saat 14:00'a kadar verilen siparişleriniz AYNI GÜN KARGO. 4500 TL ve üzeri KARGO BEDAVA
logo

    Kamu Hizmeti Aytuğ Altın

    Yazar: Yayınevi: Yetkin Yayınevi

    Saat 14:00'e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
    Saat 17:00'e kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün servise çıkar.

    Ürün Açıklaması

    TABLOLAR LİSTESİ11
    ŞEKİLLER LİSTESİ11
    KISALTMALAR13
    GİRİŞ15
    BİRİNCİ BÖLÜM
    KAMU HİZMETİ KAVRAMI
    1.1.KAMU HİZMETİNİN TANIMI
    1.1.1.Organik Açıdan Kamu Hizmetleri
    1.1.2.Maddi Açıdan Kamu Hizmetleri
    1.1.3.Şekli Açıdan Kamu Hizmetleri
    1.2.KAMU HİZMETLERİNİN KURULMASI VE
    KALDIRILMASI
    1.2.1.Kamu Hizmetlerinin Kurulması
    1.2.2.Kamu Hizmetlerinin Kaldırılması
    1.3.KAMU HİZMETLERİNE HAKİM OLAN İLKELER
    1.3.1.Süreklilik İlkesi
    1.3.2.Değişkenlik ve Uyum İlkesi
    1.3.3.Eşitlik ve Tarafsızlık İlkesi
    1.3.4.Bedelsizlik İlkesi
    1.4.KAMU HİZMETLERİNİN TÜRLERİ
    1.4.1.Konularına Göre Kamu Hizmetleri
    1.4.1.1.İdari Kamu Hizmetleri
    1.4.1.2.İktisadi Kamu Hizmetleri
    1.4.1.3.Sosyal Kamu Hizmetleri
    1.4.1.4.Bilimsel - Kültürel - Teknik Kamu Hizmetleri
    1.4.2.Etkinlik Düzeyine Göre Kamu Hizmetleri
    1.4.2.1.Ulusal (Milli) Kamu Hizmetleri
    1.4.2.2.Yerel (Mahalli) Kamu Hizmetleri
    1.4.3.Tekelli- Tekelsiz Kamu Hizmetleri
    1.4.4.Yararlanma Açısından Kamu Hizmetleri
    1.4.4.1.Doğrudan Doğruya ve Kişisel Yararlanma Sağlayan Kamu Hizmetleri
    1.4.4.2.Dolaylı ve Birlikte Yararlanma Sağlayan
    Kamu Hizmetleri
    1.4.5.Bölünebilir ve Bölünemez Kamu Hizmetleri
    1.5.KAMU HİZMETLERİNİN GÖRÜLME USULLERİ
    1.5.1.Emanet Yöntemi
    1.5.2.Müşterek Emanet Yöntemi
    1.5.3.İltizam Yöntemi
    1.5.4.Ruhsat Yöntemi
    1.5.5.İmtiyaz Yöntemi
    1.5.6.Görevlendirme Sözleşmeleri
    1.5.7.Kamu Özel Ortaklığı Usulü
    1.5.8.Yap İşlet Devret Usulü
    1.5.9.Yap İşlet Usulü
    1.5.10.Alternatif Hizmet Sunma Yöntemleri
    1.5.10.1.İhale Yöntemi
    1.5.10.2.Satış Yöntemi
    1.5.10.3.Kiralama Yöntemi
    1.5.10.4.Yönetimler Arası İşbirliği Yöntemi
    1.5.10.5.Kupon Yöntemi
    1.5.10.6.Şirketleşme Yöntemi ve Ortak Girişim
    1.5.10.7.Hizmet Sözleşmesi Yöntemi
    1.5.10.8.Hizmetin Sübvansiyonu
    1.5.10.9.Vergi Teşvikleri ve İdari Düzenlemeler
    1.5.10.10.Gönüllü Organizasyonlar
    1.5.10.11.Fiyatlandırma
    1.5.10.12.Kendi Kendine Yardım
    1.5.10.13.Yasal Kurumsal Serbestleşme Yöntemi
    İKİNCİ BÖLÜM
    KAMU HİZMETİ ANLAYIŞINDA DEĞİŞİM
    2.1.DEVLET ANLAYIŞININ DEĞİŞİMİ VE
    KAMU HİZMETİ
    2.1.1.Klasik Liberal Devlet Anlayışı
    2.1.2.Refah Devleti Anlayışı
    2.1.2.1.Refah Devleti Anlayışının Gelişimi
    2.1.2.2.Refah Devleti Anlayışının Sona Ermesi
    2.1.3.Yeni Sağ Akımı ve Değişen Devlet Anlayışı
    2.1.3.1.Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı
    2.1.3.2.Yönetişim Anlayışı
    2.2.KÜRESELLEŞME, YERELLEŞME VE
    KAMU HİZMETLERİ
    2.2.1.Küreselleşme Kavramı
    2.2.2.Küresel Kamusal Hizmetler
    2.2.3.Kamu Hizmetinin Yeni İlkeleri
    2.2.4.Yerelleşme
    2.3.BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KAMU HİZMETLERİ
    2.3.1.Bilgi Teknolojilerinin Tanımı
    2.3.2.Elektronik Kamu Hizmetleri
    2.3.3.E-Devlet Uygulamaları
    2.4.KAMU HİZMETİ ALANINDA YENİ YÖNELİM VE YAKLAŞIMLAR
    2.4.1.Genel Ekonomik Yarar Hizmetleri
    2.4.2.Evrensel Hizmet
    2.4.3.Yeni Kamu Hizmeti Anlayışı
    ÜÇÜNCÜ BÖLÜM
    KALİTE VE HİZMET KALİTESİ
    3.1.KALİTE KAVRAMI
    3.1.1.Kalitenin Tarihsel Gelişim Süreci
    3.1.2.Kalite Kavramının Tanımı
    3.1.3.Kalitenin Boyutları
    3.1.3.1.Performans
    3.1.3.2.Güvenilirlik
    3.1.3.3.Uygunluk
    3.1.3.4.Dayanıklılık
    3.1.3.5.Hizmet Görme Yeteneği
    3.1.3.6.Estetik
    3.1.3.7.İtibar
    3.1.3.8.Diğer Özellikler
    3.1.4.Kalitenin Unsurları
    3.1.4.1.Tasarım Kalitesi
    3.1.4.2.Uygunluk Kalitesi
    3.1.5.Kalitenin Aşamaları
    3.1.5.1.Muayene Aşaması
    3.1.5.2.Kalite Kontrol Aşaması
    3.1.5.3.Kalite Güvencesi Aşaması
    3.1.5.4.Toplam Kalite Yönetimi Aşaması
    3.1.6.Kamu Hizmetlerinde Kalite ve Toplam Kalite
    Yönetimi
    3.2.HİZMET KAVRAMI
    3.2.1.Hizmet Kavramının Tanımı
    3.2.2.Hizmetlerin Özellikleri
    3.2.2.1.Soyutluk
    3.2.2.2.Heterojen Olma
    3.2.2.3.Eş Zamanlı Üretim ve Tüketim
    3.2.2.4.Dayanıksızlık
    3.2.3.Hizmetlerin Sınıflandırılması
    3.3.HİZMET KALİTESİ
    3.3.1.Hizmet Kalitesinin Tanımı
    3.3.2.Hizmet Kalitesinin Ölçümü
    3.3.3.Hizmet Kalitesi Ölçüm Modelleri
    3.3.4.Servqual Analizi
    3.3.4.1.Kavramsal Hizmet Modeli ve
    Fark Analizi
    3.3.4.2.Servqual Boyutları
    3.3.5.3.Servqual Analizinin Uygulanması
    SONUÇ131


    Özellikler

    Barkod 9786050504590

    Katkıda Bulunanlar